Kwalitatief hoogstaande beiaardconcertserie

De concertserie in Hilvarenbeek wordt uitgevoerd door maar liefst negen verschillende professionele beiaardiers. Ze komen uit Nederland, maar ook uit Polen, België en Japan.
Het openingsconcert op 24 juni, door dorpsbeiaardier Gideon Bodden, wordt aangevuld door een kopergroep, die plaats neemt naast de speelcabine en evenals de beiaard via de galmgaten kun koperklanken over de Vrijthof zullen laten klinken. Er zijn dit jaar ook combinatieconcerten door beiaardiers die ook organist zijn en op zondagmiddag ook het van Hirtumorgel in de St.Petruskerk zullen bespelen.
De bespeling op 1 juli wordt ook speciaal; Richard de Waard laat dan mooie klanken horen als aftrap van het zondagprogramma van Elastiek Raakt!, een groots evenement op de Vrijthof. De volgende zondagen zijn de andere beiaardiers aan de beurt.

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de concerten, neem dan contact op door een mail te schrijven aan info@beeksebeiaard.nl en meld u aan als beiaardvriend zodat u het programmaboekje toegestuurd krijgt van de concertserie.

Op de foto de luisterplaats waar we u graag ontvangen !